ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Tasty Fish Ε.Π.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς της καλλιέργειας και εμπορίας ψαριών. Ιδρύθηκε το 1991 από ανθρώπους που εργάστηκαν στη θάλασσα για πολλά χρόνια.

Η εμπειρία  αυτή μάς έχει οδηγήσει στο να επικεντρώσουμε την προσοχή μας και να στοχεύσουμε στα σημεία τα οποία διαφοροποιούν και προσδίδουν μοναδικότητα στο προϊόν μας: φρεσκάδα, ποιότητα, υγιεινή.

Σφραγίδα και εγγύηση στη δουλειά μας αποτελεί αναμφίβολα το έμπειρο προσωπικό το οποίο έχει μυηθεί, χρόνια τώρα, στο φρέσκο ψάρι, στη σταθερή ποιότητα των προϊόντων μας και στις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής βάσει των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Οι ιχθυοτροφικές μας μονάδες βρίσκονται στην περιοχή της Νήσου Οξειάς, η οποία προστατεύεται από τη Συνθήκη Ramsar και Natura 2000 και συνιστά λόγω της μοναδικότητάς της αυτής, το ιδανικό περιβάλλον για την ιχθυοκαλλιέργεια. Παράλληλα, η γεωγραφική συγκέντρωση των μονάδων μας επιτρέπει τη διατήρηση μιας λιτής, αυστηρής και ευέλικτης δομής ώστε να ανταποκρινόμαστε και στις πιο δύσκολες απαιτήσεις των πελατών μας.