Το λαβράκι (επιστημονική ονομασία: Dicentrarchus labrax) είναι ψάρι της οικογένειας των Μορονίδων, που απαντάται στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Το λαβράκι μαζί με τη τσιπούρα από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκουν στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσια στα λιπαρά οξέα ω-3. Είναι ένα από τα κύρια ψάρια για τις ιχθυοκαλλιέργειες.
Το λαβράκι θεωρείται εκλεκτό ψάρι στην ελληνική κουζίνα, ενώ χρησιμοποιείται για διατροφή και από άλλους λαούς. Μπορεί να μαγειρευτεί πολλούς τρόπους, πχ. στη σχάρα, στον ατμό, στο φούρνο κ.ά
Μεγέθη |
200/300 gr |
300/400 gr |
400/600 gr |
600/800 gr |
800/1000 gr |
1000/1500 gr |
1500/2000 gr |
Συσκευασία
Οι συσκευασίες μας είναι 3kg, 6kg και 10kg αλλά μπορούν να προσαρμοστούν ανά παραγγελία σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.