ΛΑΒΡΑΚΙ

lavraki1

Το λαβράκι (επιστημονική ονομασία: Dicentrarchus labrax) είναι ψάρι της οικογένειας των Μορονίδων, που απαντάται στην Μεσόγειο και στις ακτές του βορειοανατολικού Ατλαντικού. Το λαβράκι μαζί με τη τσιπούρα από πλευράς διατροφικής αξίας ανήκουν στα περιζήτητα ψάρια της Μεσογείου, καθώς είναι πλούσια στα λιπαρά οξέα ω-3. Είναι ένα από τα κύρια ψάρια για τις ιχθυοκαλλιέργειες.

Το λαβράκι θεωρείται εκλεκτό ψάρι στην ελληνική κουζίνα, ενώ χρησιμοποιείται για διατροφή και από άλλους λαούς. Μπορεί να μαγειρευτεί πολλούς τρόπους, πχ. στη σχάρα, στον ατμό, στο φούρνο κ.ά

 

Μεγέθη
200/300 gr
300/400 gr
400/600 gr
600/800 gr
800/1000 gr
1000/1500 gr
1500/2000 gr

Συσκευασία

Οι συσκευασίες μας είναι 3kg, 6kg και 10kg αλλά μπορούν να προσαρμοστούν ανά παραγγελία σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.